Mila,

 

Mila is mijn tweede Drent. Waar ze eerst tijdelijk mocht 'logeren', werd uiteindelijk een echte blijvertje. Ze was in een hele korte tijd niet meer weg te denken in mijn roedel. Mila was vanaf dag 1 de vrolijke spring in het veld. Ze heeft mee afscheid genomen van Baik en liet erna zien aan Mack en Brox dat het leven weer doorgaat. Ze is een echte knuffelkont, dus niet stoppen met knuffelen. Naar andere honden is ze speels, maar kan ze ook haar mannetje staan als het echt nodig is. Ze is nieuwsgierig en gaat graag met je mee overal naar toe. Een makkelijke vrolijke Drent maakt de roedel veelzijdig. 

 

Op shows scoort Mila uitmuntend. Ze werd in een korte tijd NL, BE, LUX Jeugdkampioen. Ze wist zelfs Brox eruit te lopen op shows en werd meerdere malen BOB, Beste van het ras. Hoe jong ze was. Ze vind het maar wat leuk in de showring.

 

De punten voor het Nederlands kampioenschap zijn al binnen. Helaas was ze nog wat jong om de titel al te mogen dragen en is er door de Coronatijd even halt aan het behalen van deze officiele titel.

 

Mila Monica Babs van Zoterbek

21-02-2018

NHSB 3112100,

HD A,  PRA vrij