Prins Petfoods.

Zoals u al op een eerdere pagina heeft kunnen lezen heb ik een samenwerking met Prins. Mijn honden geef ik al jaren hun producten naar alle tevredenheid.


Vereniging Drentsche Patrijshond

Op deze site kunt u alle informatie vinden over de Drentsche Patrijshond. Deze Drentsche patrijshonden vereniging is lid van de Raad van Beheer.


Dphcn.  Drentsche patrijshonden club Nederland.

Op deze site vind u alle informatie over de Drentsche Patrijshond. Deze Drentsche patrijshonden vereniging is lid van de Raad van beheer .


Dit is de Belgische vereniging van de Drentsche Patrijshond. Deze vereniging is lid van de KMSH. 


Nvsw.  Nederlandse vereniging voor stabij en wetterhouns.

Op deze site vind u alle informatie over de Nederlandse hondenrassen Stabijhoun en de Wetterhoun. Deze vereniging is lid van de Raad van Beheer.


Friese Hounen Club.

Op deze site vind u alle informatie over de Stabijhoun en de Wetterhoun. 


Fairydogs Hondenschool te Ewijk. 

Deze gecertificeerde hondenschool zit in Weurt en is van Mario en Victoria Lehtonen. Hier geef ik sinds 2016, met veel plezier les. Van puppen tot Hoger Gedrag en Gehoorzaamheid.


Fairydogs Hotel.

Zit in Duitsland gevestigd, Bedburg Hau,  45 min. rijden vanuit Wijchen. Hier breng ik mijn honden in de opvang. Ze komen hier dolgraag, want ze mogen de hele dag met andere honden spelen, rennen e.d. Deze opvang werkt niet met kennels en laat de honden samen buiten zijn met elkaar. ( uiteraard verantwoord onder toeziend oog en vooraf gekeken dat de honden samen kunnen ). Na het eten is er binnen in huis goede rustmomenten en in de nacht slapen ze binnen in hun eigen bench of op hun eigen kleedjes.  


Raad van beheer.

Dit is de overkoepelende vereniging van Nederland over alle rasverenigingen die met Stamboom fokken. Hier vind je alle informatie over wedstrijden, verenigingen, hondenrassen, cursussen, etc.